Halder Srbija

Halder Showmobile je posetio Srbiju

Naš Showmobile je posetio Srbiju kao i naše partnerske firme koje su imale priliku da budu naši domaćini. Iskreno se zahvaljujemo svima koji su izdvojili vreme da posete ovaj, nama jako bitan, događaj i upoznaju se sa našim standardnim elementima i novitetima.

Drago nam je što smo na ovom jedinstvenom događaju imali priliku da predstavimo naše proizvode iz oblasti standardnih elemenata i stezne tehnike, kao i da ojačamo postojeća i uspostavimo nova poslovna partnerstva. Verujemo da će ona doprineti daljem unapređenju Vašeg poslovanja i istovremeno Vam pružiti dodatne mogućnosti da sarađujete sa nama. Mi ćemo se i u budućnosti truditi da kontinuirano radimo na poboljšanju naših proizvoda i usluga, kao i naše podrške.
Vaše izraženo interesovanje za naše proizvode su inspirisali naš tim i potvrda su našeg truda i posvećenosti kvalitetu i tehničkoj i komercijalnoj podršci. Naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju i rado će Vas posetiti i u više detalja, kroz dijalog, prezentovati naša tehnička rešenja za Vaše izazove i potrebe. Ovim putem takođe želimo da se zahvalimo i partnerima koji su ugostili naš Showmobile. Dugogodišnja saradnja sa Vama nas inspiriše i ovaj projekat ne bi mogao da bude realizovan bez Vaše podrške.
Vidimo se uskoro!