Halder Srbija

IMG_0548

Ko smo i gde se nalazimo

Halder Srbija je preduzeće osnovano 2008. godine kao filijala uspešnog nemačkog preduzeća Erwin Halder KG koje postoji više od 80 godina.
Prostorije naše firme se nalaze u MIND parku - jedinstvenom centru za high-tech, avio i železničku industriju, u Lužnicama (nadomak Kragujevca), dok je sedište u Beogradu.


Primarna delatnost naše kompanije je snabdevanje industrije i zanatstva profesionalnim alatima i opremom. Naše dugogodišnje iskustvo u procesu snabdevanja industrije i zanatstava, sa preko 150 000 artikala u ponudi, nudi kupcima rešenja za njihove svakodnevne izazove u proizvodnji i montaži.

Tehnička rešenja za
industriju i zanatstvo

Nudimo tehnička rešenja za industriju i zanatstvo zahvaljujući kvalitetnim proizvodima iz oblasti standardnih elemanata, stezne tehnike, alatničarstva, automatizacije, ručnog alata, tehničke hemije i HTZ opreme.

Kvalitet

Posebnu pažnju polažemo na kvalitet. Naši partneri su renomirane evropske kompanije koje su među najkvalitetnijima u različitim segmentima koje pokrivaju.

Logistika

Saradnja sa našim logističkim centrima u Nemačkoj, Sloveniji i Makedoniji, optimizovane zalihe na skladištu u Srbiji, mogućnost kontinualnog snabdevanja naših partnera.

Tim

Tim stručnih ljudi, koji svakodnevno posećuju naše partnere, gde zajednički diskutuju i sagledavaju njihove probleme, savetuju ih i nude im najbolja rešenja za njihove probleme.

Misija i vizija zasnovana na
partnerskim odnosima

Želimo da održimo najviše standardne, kako bismo našim partnerima pružili više i veće vrednosti i pomoć u njihovom razvoju, a sve u cilju sticanja dugoročnih partnerskih i prijateljskih odnosa.