Halder Srbija

Međunarodni sajam tehnike 2023

Halder Srbija nije propstila priliku da se predstavi na 65. Međunarodnom sajmu tehnike održanom u periodu od 16. do 19. maja u Beogradu.
Na ovom sajmu, naša kompanija se predstavila sa novitetima i tehničkim rešenjima iz oblasti standardnih elemanata, stezne tehnike, alatničarstva i automatizacije.

Halder Srbija je na ovaj sajam izašla sa novitetima koje će u budućnosti predstavljati prava i neizostavna tehnička rešenja za industriju i zanatstvo. Posetioci su imali priliku da sa iskusnim savetnicima prodiskutuju o problemima koje imaju i pronađu eventualna rešenja.


Naša kompanija je demonstrirala najnovija tehnička rešenja koji dolaze od strane renomiranih evropskih proizvođača koji su među najkvalitetnijim u segmentima koje pokrivaju, a posetioci su imali prilike da pogledaju i testiraju novitete iz oblasti standardnih elemenata, stezne tehnike, alatničarstva i automatizacije.


Halder Srbija je sa ovog sajma izašla bogatija novim iskustvima, partnerima i prijateljima sa kojima će u budućnosti graditi dugoročne prijateljske i sinergetske odnose.


Vidimo se na 66. Međunarodnom sajmu tehnike!